Populaarne Categorien

Veeru pealkiri
Kirjeldage oma brändi või toodete peamisi omadusi, kasutades paari tekstirida koos piltide või ikoonidega.

Veeru pealkiri
Kirjeldage oma brändi või toodete peamisi omadusi, kasutades paari tekstirida koos piltide või ikoonidega.

Veeru pealkiri
Kirjeldage oma brändi või toodete peamisi omadusi, kasutades paari tekstirida koos piltide või ikoonidega.
Enimmüüdud tooted
1Zpresso ZP6 Special Manuaalne Kohviveski:
1Zpresso ZP6 Special Manuaalne Kohviveski:
Sculptor 064s
Sculptor 064s
Timemore Chestnut CS3 Max - Käsi jahvatamine
Timemore Chestnut CS3 Max - Käsi jahvatamine
Ascaso i-mini Flat Burr
Ascaso i-mini Flat Burr
Eureka Mignon Specialita
Eureka Mignon Specialita
Tänapäeval pöördub üha rohkem inimesi espressomasinate poole, et saada mugav viis oma lemmikkohvijookide valmistamiseks. Aga kohta sa mõtled tõsiselt hämmastavate asjade tegemisele espresso, Õige veski valimine on oluline. Kodustel ja professionaalsetel espressoveskitel on väga erinev disain ja võimsus, mis võib oluliselt mõjutada teie kohvivalmistamise tulemusi.
Koduse ja professionaalse espressoveski suurim erinevus seisneb terades. Professionaalsed veskid kasutavad suuremaid lamedaid või koonilisi terasest terasid, mis tekitavad vähem soojust kui enamikus kodumasinates kasutatavates mudelites leiduvad väikesed terad. See tagab värskelt jahvatatud kohviubadest parema maitse eraldamise ja ühtlase osakeste suuruse, et iga kord keetmisel tulemused oleksid järjepidevad. Lisaks võimaldavad paljude kommertsmudelite suured punkrid jahvatada rohkem ube lühema ajaga.