Hoppa till innehåll
Smakguide - Från Gringo Nordic Roasters - Barista och Espresso Smakguide - Från Gringo Nordic Roasters - Barista och Espresso

Degusteerimisjuhend - Alates Gringo Nordic Rösterid

Siin on maitsejuhend saidilt Gringo Nordic Roasters on üks meie lemmik kohviröstijaid. 

"Värskelt röstitud kohv võib sisaldada kuni 1000 aroomi. Et teid kõigis meie kohvides juhendada, oleme need jaganud nelja maitsekategooriasse, et aidata teil leida oma lemmikud." - Gringo Nordic

1. PEHME JA ÜMARAD

Tere tulemast kohvi pehmesse ja õrnasse külge. Siit leiad kohvi, millel puudub väljendunud puuviljasus ja happesus, kuid mis on täidetud magusate maitsetega nagu šokolaad, karamell ja pähklid. Kohvil on keskmine täidlus, mis sobib ideaalselt espressomasinas valmistamiseks või piimaga nautimiseks. Kohvist parima saamiseks koged mahedat ja meeldivat maitset, mis täidab suu ja muudab kohviaja veelgi hubasemaks.

Maitsenoodid: šokolaad, karamell ja pähklid.

Soovitatav oad: Igapäevane Espresso, Radikaalne Espresso 

2. PUUVILJANE JA MAITSEKAS

Selles kohvikategoorias leiad selged puuviljaaroomid ja täidlase täidluse. Lisaks on sellel väljendunud magusus, mis annab pika järelmaitse. Kohvist parima saamiseks koged selliseid maitseid nagu troopilised puuviljad, kirss, maasikas, mustikas ja vanill. Need maitsed täidavad su suu ja muudavad kohvijoomise veelgi meeldejäävamaks.

Maitsenoodid: troopilised puuviljad, kirss, maasikas, mustikas, vanill.

Soovitatav oad: Peaminister Espresso

3. VÄRSKE JA ELEGANTNE

Kahv sisse dikka veel krestoranori ohr sagelivõtma lite lohtton sisse smaken Och on a hohrvõrdne pallvastus vahelpeal bohrikas ssaartema Och õmblematoores. Õmbleröövimine purk kusajastu alatesohn rohkem evõi meelRE väljakõnePKr, berootilinelõpp lkoh kaffsee. Nohr sina njsaarmas kohta seevõtma kahv soh kkohtarohkem sina kuni sinalkelamaa smväli kui ohlknaeratus, tsitruselised, kjoovebohr, ksissesisse Och jkuiminu. Däss koosmsöövitaminelüks smväli kkohtarohkem kuni smohseea koosMEES kuni a llõppude lõpuksvvõrdne sinalktasevaata kui sina inte kkohtarohkem kuni glsaarmma.

Maitsenoodid: õun, tsitruselised, karusmari, kiivi ja jasmiin.

4. Vürtsikas ja rikkalik 

kohta Kui otsid võimast kohvi, millel on täidlane iseloom ja röstitud maitse, siis see kategooria on sulle. Siit leitav vürtsikus on iseloomulik peamiselt Sumatralt ja Indiast. Selle kohvi nautimisel koged selliseid maitseid nagu kuivatatud puuviljad, tumedad marjad, tume šokolaad, seeder ja tubakas. Need maitsed sulavad kokku võimsaks ja aromaatseks elamuseks, mida sa mäletad.

Maitsenoodid: kuivatatud puuviljad, tumedad marjad, tume šokolaad, seeder ja tubakas.

Soovitatav oad: Radikaalne Espresso, HULKUJA

Kas soovite rohkem teada saada? kohta kohvi? 

Oleme siia kokku kogunud mõned artiklid, mis meie arvates peaksid sulle sobima!

Olulised asjad, mida espressoubade valimisel arvestada

Kõik, mida pead teadma kohta espressooad

Back to top