Hoppa till innehåll
Hur man ställer in din Sage Barista Touch efter kaffebönorna - Barista och Espresso Hur man ställer in din Sage Barista Touch efter kaffebönorna - Barista och Espresso

Kuidas seadistada oma Sage Barista Touch pärast kohviube

Oma kohvist parima saamiseks peate teadma, kuidas oma uue espressomasina kohviveskit seadistada ja ennekõike teadma, millal ja miks teatud muudatusi teha heade tulemuste saavutamiseks. Igal inimesel on erinev kohvimaitse ja seetõttu pole õiget ega valet varianti, kuid selle praktilise tööriista rakendamisega saate kiiresti hea alguspunkti. 
Õllevalmistamise näpunäited: 
Kasutage kvaliteetseid ube, mis on mõeldud espresso kuna pruulitud kohviube röstitakse erinevalt ja need ei suuda üldse hästi pruulida. Levinud probleem on see, et masin ei saavuta õiget pruulimisrõhku 9 baari ja kreemja kuldse värvuse asemel on kohvi konsistents vesine. espresso. See on just nimelt sellepärast, et olete kasutanud kas keedetud kohviube või vanu ube (üle 2 kuu vanuseid). 
KEETMISE NIPP: 
KAHEKORDSE ESPRESSO JAOKS: Kasutage topeltfiltrikorvis (surveta) 17–18 g kohvi, eesmärk on saada kaks korda rohkem kohvi (espresso) kui filtrikorvis oleva jahvatatud kohvi kogus, st suhe 1:2. Seega kohta Kui kasutate 18 g jahvatatud kohvi, peaksite püüdma saada umbes 36 g. espresso 25–30 sekundilise keetmisaja jooksul. Seega on skaala kohvimasina seadistamiseks mugav. Õige koguse saamiseks espresso Pärast korralikku keetmisaega (25–30 sekundit) reguleerige veski jahvatusastet. Kui saavutate soovitud mahu liiga lühikese ajaga, jahvatage peenemaks ja kui saavutate soovitud mahu (36 g) üle 30 sekundi, jahvatage jämedamaks. 
 
ÕIGE SEADUSE SAAVUTAMISE SAMMUD:
1. SAMM: Kaalu ja jahvata oad
Kaalu 18 g kohvi, vala see tühja ubade anumasse ja jahvata, kuni kõik on filtrikorvis jahvatatud, seejärel vajuta nuppu. Nüüd tead, et filtrikorvis on täpselt 18 g jahvatatud kohvi. 
2. SAMM: Ettevalmistus pruulimiseks
Vala kohvi masinasse. Vali puutetundlikul ekraanil kohvi valmistamise aeg, seejärel vali kohandatud kohvivalmistusaeg ja määra see 30 sekundile. 
3. SAMM: Kasutage kaalusid
Aseta kohvitass väikesele kaalule ja seejärel aseta nii kaal kui ka kohvitass masina alla. 
4. SAMM: Alusta pruulimist
Alusta pruulimist, jälgi skaalat ja niipea, kui skaala näitab 36 g, lõpeta pruulimine ja vaata ekraanil pruulimisaega.
5. SAMM: Kontrollige aega
kohta Kui aeg näitab vähem kui 25 sekundit, jahvata peenemaks; kui aeg näitab rohkem kui 30 sekundit, jahvata jämedamaks. 
6. SAMM: Tehke kohta protsessi, kuni jõuate õige ajavahemikuni. 
Tee kohta sammud 1–5, kuni aeg jääb vahemikku 25–30 sekundit. Kui see on mõistlikul tasemel, on kõik seotud kohta teha peenhäälestusi, kuni oled maitsega rahul, mille kohta on väga raske tagasisidet anda. Ja lõpuks säästa pruulimisaega, luues ekraanil oma joogi. 

Viimane samm: määrake kohviveski aeg

Nüüd, kui olete nii kaugele jõudnud, olete saavutanud väga hea jahvatusastme ja loodetavasti ka hästi tasakaalustatud kohvi. espresso kohvi koguse (g) ja mahu määramise teel espresso (g) ja head aega, et olete ekraanile salvestanud ja märkinud ka vajaliku jahvatusastme. Viimane samm on leida, mitu sekundit kulub veskil selles näites 18 g jahvatamiseks teie joogi jaoks ilma, et peaksite igal hommikul kaaluma. 

1. SAMM: Valige ekraanilt 12 sekundi pikkune aeg

2. SAMM: Täida kogu oamahuti ubadega

3. SAMM: Kaalu oma portafilter koos tühja filtrikorviga

4. SAMM: Käivita veski ja lase sel jahvatada, kuni see ise seiskub (antud juhul 12 sekundi pärast). 

5. SAMM: Kaalu oma portafilter värskelt jahvatatud kohviga täidetud filtrikorviga ja vaadake väärtust (grammides). 

6. SAMM: kohta Kui kaal on üle 18 g, lühendage aega. kohta kaal on alla 18 g, pikendage aega. 

7. SAMM: Tee kohta Protsess 2-6, kuni saavutate soovitud kaalu. 

kohta Olete siiani lugenud, tänan teid kannatlikkuse ja läbilugemise eest. Nüüd olete valmis oma espressomasina seadistama. 
Back to top