Hoppa till innehåll
5 vanligaste misstagen som en ny espressomaskinägare - Barista och Espresso 5 vanligaste misstagen som en ny espressomaskinägare - Barista och Espresso

5 kõige levinumat viga, mida uued espressomasina omanikud teevad

Viga 1: guugeldamine, kuidas pruulida espresso

Avastasime, et internetis on palju artikleid selle kohta, espresso espresso valmistamise kohta valesid näpunäiteid, selle asemel soovitame teil lugeda meie artikleid kohta espresso valmistamise või võtke ühendust ettevõtetega, kes selles valdkonnas asjatundlikud on. Teise võimalusena võite jääda ühe allika juurde, selle asemel et segada palju erinevaid ehitustehnikaid, kuna see annab harva häid tulemusi. 

Viga 2: kohviubade valimine

Me ei saa aru, kuidas mõned uued espressomasinate omanikud, kes kulutavad espressomasinale tuhandeid kroone, otsustavad kasutada toidupoodides saadaolevaid odavaimaid ube või kasutada ube, mis on palju vanemad kui üks kuu, või ube, millel pole üldse röstimiskuupäeva, vaid ainult parim enne kuupäev. Või kasutavad keedetud kohviube, mitte espressoube, millel on täiesti erinev röstimisprofiil ja mis on kohandatud espresso valmistamiseks. Ja usuvad, et see annab tulemusi. See on nagu sportauto ostmine, aga vanast garaažist leitud diislikütuse ostmine ja lootus, et autoga saab sõita. 

Oluline on kasutada ube, mis on vähemalt kuu aega vanad, eelistatavalt 4–14 päeva pärast röstimist. 

Viga 3: Kaalu mittekasutamine

Enamik pruulimisprobleeme tekib jahvatatud kohvi koguse ja mahu hindamisest. espresso ja seejärel tehke selle põhjal muudatusi. Kaalu abil näete otse, milles teie pruulimise probleem seisneb, ja saate teha õiged muudatused, selle asemel, et pimesi loota, et teie parandus parandab teie pruulimist. kohta Kui alguses väikest kaalu väga hoolikalt kasutada, oskad hiljem silma järgi palju paremini mõõta ja õigeid hinnanguid anda. 

Viga 4: Ebakorrapärane tampimine

Tampimine tähendab, et jahvatatud kohvi pressitakse enne espressomasinasse asetamist filtrikorvis oleva ketta sarnaselt kompaktselt kokku. kohta sa üritad ketast veelgi kõvemini lükata, sest näed, et espresso Kui vesi voolab liiga kiiresti ja liiga palju välja, siis arvasite valesti. Parem lähenemisviis on seda regulaarselt tampida ja iga kord tasaseks, mitte nurga all vajutada. Teine probleem pole nii ilmne, aga kohta Kui majas on mitu inimest, kes kasutavad espressomasinat, mis samuti nii kõvasti ei pressi, siis saate osta kalibreeritud masina. tamper kus see surub kindla rõhuni ja seega saate tagada, et iga vajutus on ühtlane ja võrdselt tugev. 

Viga 5: Ebapiisav puhastamine

Kohv on toiduaine, mida tarbitakse ja seetõttu kohta Kui masinat ei puhastata, võib see tekitada hallitust ja baktereid, mis ei maitse hästi. Samuti on sellel väga negatiivne mõju teie tervisele. Võib-olla on mugav mitte mõelda selle puhastamisele, aga puhastamine teeb teie... espresso et maitseks paremini, aga ka pikendaks masina eluiga. Kui espressomasinat regulaarselt ei puhastata, tekivad katlakivi ja mineraalide ladestused, mis satuvad ventiilidesse, voolikutesse ja lõpuks elektroonikakomponentidesse. See viib masina rikkeni. 

Loodan, et need näpunäited aitavad teil saavutada parimaid võimalikke tulemusi!

Back to top