Rõhu profileerimine: ACS-masinate üks silmapaistvamaid omadusi on võime juhtida ja reguleerida rõhuprofiili kogu espresso valmistamise protsessi vältel. Rõhuprofiil võimaldab baristadel manipuleerida sellega, kuidas masin kohvipurgile erinevatel valmistamisetappidel survet avaldab. See funktsioon võimaldab eraldada kohvist keerukamaid maitseid ja aroome ning luua kohandatud espressokogemuse.
Topeltkatlad parema temperatuuristabiilsuse tagamiseks: ACS espressomasinad on sageli varustatud topeltboileriga – üks auru ja teine pruulimise jaoks. See konfiguratsioon tagab, et masin hoiab ühtlase keetmistemperatuuri, mis on oluline kohvist parimate maitsete eraldamiseks. Temperatuuri stabiilsus on hea toimimise oluline osa espresso, ja ACS-masinad on selles valdkonnas suurepärased.
PID temperatuuri kontroll: PID (Proportsional-Integral-Derivative) temperatuuriregulaatorite integreerimine ACS-masinatesse võimaldab vee temperatuuri täpselt reguleerida. Olenemata sellest kohta olenemata sellest, kas see tõmbab espressot või aurutab piima, on kasutajal täielik kontroll temperatuuri üle ja ta saab tagada ideaalsed tingimused erinevat tüüpi kohviubade ja pruulimismeetodite jaoks.
Kohandatav eelinfusioon: Eelinfusioon, kohvipaksu madala rõhu avaldamise protsess enne täielikku ekstraheerimist, on ACS-masinate teine kohandatav funktsioon. See võimaldab kasutajal litrit enne rõhu suurendamist pehmendada, mis tagab sujuvama ekstraheerimise ja sageli parema maitsetasakaalu.
Kompaktne ja ergonoomiline disain: Vaatamata täiustatud funktsioonidele on Minima loodud ACS-masinad koduhuvilisi silmas pidades. Kompaktsed ja esteetiliselt meeldivad masinad mahuvad väiksematesse köögiruumidesse, ilma et see kahjustaks jõudlust või kasutusmugavust.