Mine sisu juurde
Hur man ställer in din Sage Barista Touch efter kaffebönorna - Barista och Espresso

Kuidas seada oma Sage Barista Touch pärast kohvioad

Kohvi parima maitse saavutamiseks on oluline teada, kuidas seadistada oma uut espressomasinat ja eriti, millal ja miks teha teatud muudatusi, et saavutada head tulemused. Igal inimesel on oma maitse-eelistused, seega ei ole õiget või valet, kuid selle praktilise tööriista abil saate kiiresti head lähtepunkti.
KEETMINE: NÕUANDED: 
Kasutage kvaliteetseid ube, mis on mõeldud espresso jaoks, kuna filtreeritud kohvioad on erinevalt röstitud ja ei pruugi üldse hästi toimida. Tavaline probleem, mis esineb, on see, et masin ei saavuta oma õiget keetmisrõhku 9 baari ja selle asemel saadakse veepaksu kohvikoostis, mitte kreemjat kuldset espresso. See juhtub tavaliselt seetõttu, et on kasutatud kas filtreeritud kohvioad või vanu ube (üle 2 kuu vanad).
KEETMISNÕUANDED: 
TOPELT-ESPRESSO KOHVI VALMISTAMISEKS: Kasutage 17-18g kohvi kahekordse filtrikorgi jaoks (ilma surve all), eesmärk on saada välja kaks korda rohkem kohvi (espresso) kui jahvatatud kohvi kogus filtrikorgis, seega suhe 1:2. Kui kohta kasutate 18g jahvatatud kohvi, siis peaksite püüdma saada välja umbes 36g espresso keetmise ajaga 25-30 sekundit. Seetõttu on kaal väga kasulik, et kohvimasinat seadistada. Õige koguse espresso saavutamiseks hea keetmise ajaga (25-30sek) reguleerige jahvatusseadet. Kui saadakse maht liiga lühikese ajaga, siis tuleb jahvatada peenemaid, ja kui maht (36g) saavutatakse üle 30 sekundi, tuleb jahvatada jämedamalt.
 
SAMMUD ÕIGE SEADISTUSE SAAVUTAMISEKS:
SAMM 1: Kaaluda ja jahvatada ube
Kaaluda 18g kohvi ja panna see tühjasse ubade anumasse, jahvatada kuni kõik on jahvatatud filtrikorgi sisse ja suruda puck. Nüüd teate, et filtrikorgis on täpselt 18g jahvatatud kohvi.
SAMM 2: Ettevalmistus keetmiseks
Pange kohv masinasse. Valige puutetundlikul ekraanil keetmine, seejärel valige kohandatud keetmisaeg ja seadke see 30 sekundiks.
SAMM 3: Kasutage kaalu
Pange kohvikruus väikesele kaalule ja seejärel asetage see kaalu ja kohvikruusi alla masina alla.
SAMM 4: Alustage keetmist
Alustage keetmist, jälgige kaalu ja kui kaal näitab 36g, peatage keetmine ja vaadake keetmise aega ekraanil.
SAMM 5: Kontrollige aega
kohta kui aeg on alla 25 sekundi, peate jahvatama peenema, kui aeg on üle 30 sekundi, peate jahvatama jämedamalt.
SAMM 6: Korrake kohta protsessi, kuni jõuate õige ajavahemikuni.
Tehke kohta sammud 1-5, kuni saate aja vahemikus 25-30 sekundi. Kui olete selle enam-vähem saavutanud, tuleb kohta teha peenhäälestusi, kuni olete maitsega rahul, mis on väga raske tagasisidet anda. Ja lõpuks salvestage oma keetmise aeg, luues ekraanil oma joogi.

Viimane samm: Seadistage aeg kohviveskile

Nüüd, kui oled siia nii kaugele jõudnud, oled suutnud leida jahvatusseade, mis on väga hea, kus oled saanud loodetavasti hästi tasakaalustatud espresso, määrates kohvi koguse (g) ja mahu espresso (g) ning saanud hea aja, mille oled salvestanud ekraanile ja ka märkinud, millist jahvatusseadet vajad selle jaoks. Viimane samm on leida, kui palju sekundeid kulub jahutile, et jahvatada 18g selles näites sinu valmistamiseks, ilma et peaksid iga hommik kaalu kasutama. 

STEP 1: Vali ekraanil aeg 12 sek

STEP 2: Täida oma ubade mahuti oma ubadega

STEP 3: Kaaluda oma portafilter koos filtrikorviga, kui see on tühi

STEP 4: Käivita jahuti ja lase tal jahvatada, kuni see peatub iseenesest (selle näite puhul pärast 12 sek) 

STEP 5: Kaaluda oma portafilter koos filtrikorviga värskelt jahvatatud kohviga ja vaata väärtust (gramm). 

STEP 6: kohta kaal on üle 18g, vähenda aega. kohta kaal on alla 18g, suurenda aega. 

STEP 7: Korda kohta protsessi 2-6, kuni saad soovitud kaalu. 

kohta Kui oled siiani lugenud, siis tahan tänada sind kannatlikkuse eest selle läbi lugemisel. Nüüd oled valmis oma espressomasina seadistamiseks. 
vanem postitus
Uuemad postitused

Ostukorv

Teie ostukorv on hetkel tühi

Osta nüüd