Mine sisu juurde

Kõik kohviveskid

Espressoarmastajad vajavad hämmastavate tulemuste saavutamiseks õiget veski. Professionaalsed veskid kasutavad suuremaid lamedaid või koonusekujulisi purse, mis toodavad vähem soojust ja loovad ühtlase osakeste suuruse. Kodumudelitel on tavaliselt väikesed terad, mis võivad pruulimise kvaliteeti mõjutada. Kommertsmasinatel on ka suuremad mahutid, mis võimaldab lühema ajaga rohkem ube jahvatada. 


Populaarne Categorien

}

Macap M7DZ WT Kohviveski koos sisseehitatud tamper

Macap M7DZ WT Kohviveski koos sisseehitatud tamper


} }

MC6 Chrome (Üür)

MC6 Chrome (Üür)


} }

Macap M2E Domus

Macap M2E Domus


} }

Macap M2M R

Macap M2M R


} }

Macap M7DZ WT Kohviveski sisseehitatud tamper (Üür)

Macap M7DZ WT Kohviveski sisseehitatud tamper (Üür)


} }

Macap MXDZ Xtreme WT Kohviveski koos integreeritud tamper (Üür)

Macap MXDZ Xtreme WT Kohviveski koos integreeritud tamper (Üür)


} }

Labo 70D Ivoor (Rendile)

Labo 70D Ivoor (Rendile)


} }

M7K Chrome (Üür)

M7K Chrome (Üür)


} }

Macap M7D Kohviveski (Üür)

Macap M7D Kohviveski (Üür)


} }

Macap MXD Xtreme kohviveski (Rent)

Macap MXD Xtreme kohviveski (Rent)


} }

MXA Chrome (Üür)

MXA Chrome (Üür)


} }

Labo 70D Ivoork

Labo 70D Ivoork


} }
Macap

M7K Chrome

M7K Chrome

M7K Chrome


} }
Macap

MC6 Kroom

MC6 Kroom

MC6 Kroom


} }
Macap

MXA Kroom

MXA Kroom

MXA Kroom


} }

Macap MXDZ Xtreme WT Kohviveski koos sisseehitatud tamper

Macap MXDZ Xtreme WT Kohviveski koos sisseehitatud tamper


} }

Macap MXD Xtreme Kohviveski

Macap MXD Xtreme Kohviveski


} }

Macap M7D Kohviveski

Macap M7D Kohviveski


}

Tänapäeval pöördub üha enam inimesi espressomasinate poole, et leida mugav viis oma lemmikkohvijookide valmistamiseks. Aga kohta sa tahad tõsiselt teha ägedat espresso, on oluline, et oleks õige veski. Kodused ja professionaalsed espressoveskid on väga erineva kujunduse ja võimsusega, mis võivad teie pruulimistulemusi oluliselt mõjutada.

Peamine erinevus koduste ja professionaalsete espressoveskite vahel seisneb kraadides. Professionaalsed veskid kasutavad suuremaid lamedaid või kitsenevaid terassorte, mis toodavad vähem soojust kui enamikus kodumudelites leiduvad väikesed terad. See tagab värskelt jahvatatud kohviubadest parema maitse eraldamise ja ühtlase osakeste suuruse, mis tagab ühtlase tulemuse iga kord, kui pruulite. Lisaks saate paljude kaubanduslike mudelite suurte ajakirjade tõttu jahvatada rohkem ube lühema ajaga.

Ostukorv

Teie ostukorv on hetkel tühi

Osta nüüd