Mine sisu juurde

Kõik kohviveskid

Espressoarmastajad vajavad hämmastavate tulemuste saavutamiseks õiget veski. Professionaalsed veskid kasutavad suuremaid lamedaid või koonusekujulisi purse, mis toodavad vähem soojust ja loovad ühtlase osakeste suuruse. Kodumudelitel on tavaliselt väikesed terad, mis võivad pruulimise kvaliteeti mõjutada. Kommertsmasinatel on ka suuremad mahutid, mis võimaldab lühema ajaga rohkem ube jahvatada. 


Populaarne Categorien

}

Profitec Pro M54

Profitec Pro M54


} }

Profitec TWIST A54

Profitec TWIST A54


} }
  • välja müüdud

  • - 29%

Profitec T64 Kreeka pähkel (DEMO)

  • välja müüdud

  • - 29%

Profitec T64 Kreeka pähkel (DEMO)


} }

Profitec T64

Profitec T64


}

Tänapäeval pöördub üha enam inimesi espressomasinate poole, et leida mugav viis oma lemmikkohvijookide valmistamiseks. Aga kohta sa tahad tõsiselt teha ägedat espresso, on oluline, et oleks õige veski. Kodused ja professionaalsed espressoveskid on väga erineva kujunduse ja võimsusega, mis võivad teie pruulimistulemusi oluliselt mõjutada.

Peamine erinevus koduste ja professionaalsete espressoveskite vahel seisneb kraadides. Professionaalsed veskid kasutavad suuremaid lamedaid või kitsenevaid terassorte, mis toodavad vähem soojust kui enamikus kodumudelites leiduvad väikesed terad. See tagab värskelt jahvatatud kohviubadest parema maitse eraldamise ja ühtlase osakeste suuruse, mis tagab ühtlase tulemuse iga kord, kui pruulite. Lisaks saate paljude kaubanduslike mudelite suurte ajakirjade tõttu jahvatada rohkem ube lühema ajaga.

Ostukorv

Teie ostukorv on hetkel tühi

Osta nüüd