Mine sisu juurde

Kõik kohviveskid

Milline kohviveski mulle sobib?

Oma kohvi jahvatamine on üks lihtsamaid viise oma kohvi täiesti uuele tasemele viimiseks – aga kohviveski valik sõltub täielikult sellest, kuidas soovite kohvi valmistada, kui palju joote ja kui palju kontrolli soovite.

kohta eelistad võtta aega, nautida protsessi ja tunda end tõeliselt osana käsitööst, siis a käsitsi kohviveski midagi sulle. See on vaikne, kaasaskantav ja sobib ideaalselt mõlemale pour over, AeroPress ja teised käsitsi pruulitavad masinad. Jahvatusastme saate ise valida ning vältida nii juhtmeid kui ka müra. Ideaalne minimalistidele, reisijatele ja neile, kes soovivad igal sammul kohal olla.

Kui aga soovite kiirust, võimsust ja ühtlast lihvimist ilma pingutuseta, siis a elektriline kohviveski loomulik valik. Neile, kes pruulivad päevas mitu tassi kohvi – või mitmele inimesele – on elektriline veski asendamatu tööriist. Pakume kõike alates kompaktsetest köögimasinatest kuni suuremate mudeliteni, millel on täpne jahvatuskontroll, mis sobivad nii espresso, vajutage kannu ja pour over.

Suurus on samuti oluline. Kui teil on piiratud ruum, aga soovite siiski kõrget kvaliteeti, on olemas väiksemaid valikuid, mis ei tee tulemustes järeleandmisi. kohta Kui teil on kodus või suvilas spetsiaalne kohvinurk, siis suurem ja mitme seadistusega veski annab teile iga päev barista tunde.

Olenemata sellest, millise veski valite, on värskelt jahvatatud kohv alati vaeva väärt – maitse, aroom ja kogemus on midagi täiesti erinevat. Tutvuge meie valikuga ja leidke oma maitsele, harjumustele ja pruulimisstiilile sobiv veski.

Populaarne Categorien

}

Sage Dose Control Pro Kohviveski

Sage Dose Control Pro Kohviveski


} }

Sage SMART Grinder Pro Kohviveski

Sage SMART Grinder Pro Kohviveski


}

Tänapäeval pöördub üha rohkem inimesi espressomasinate poole, et saada mugav viis oma lemmikkohvijookide valmistamiseks. Aga kohta sa mõtled tõsiselt hämmastavate asjade tegemisele espresso, Õige veski valimine on oluline. Kodustel ja professionaalsetel espressoveskitel on väga erinev disain ja võimsus, mis võib oluliselt mõjutada teie kohvivalmistamise tulemusi.

Koduse ja professionaalse espressoveski suurim erinevus seisneb terades. Professionaalsed veskid kasutavad suuremaid lamedaid või koonilisi terasest terasid, mis tekitavad vähem soojust kui enamikus kodumasinates kasutatavates mudelites leiduvad väikesed terad. See tagab värskelt jahvatatud kohviubadest parema maitse eraldamise ja ühtlase osakeste suuruse, et iga kord keetmisel tulemused oleksid järjepidevad. Lisaks võimaldavad paljude kommertsmudelite suured punkrid jahvatada rohkem ube lühema ajaga.

Ostukorv

Teie ostukorv on hetkel tühi

Osta nüüd